середа, 28 вересня 2022 р.

Постер вітання з Днем Вихователя

Постер привітання для вихователя А3, А4Постер вітання з Днем Вихователя

Вихователі отримують вітання зі своїм професійним святом щороку 27 вересня. В Україні святкують цей день завдяки ухвалі Кабміну №629. Свято відзначається насамперед для підвищення престижу професії вихователя дошкільного закладу. Основною ідеєю свята є привернення уваги суспільства до дитячого садка та роботи вихователів цієї важкої галузі.

Це свято стоїть одному рівні з іншими значущими святами, тому підготовка до нього має відповідати. Основну подяку, звичайно, мають виявляти діти.

Подаруйте незабутні емоції вашому вихователю!

Постер вітання з Днем Вихователя

Вартість постера з фото А3 або А4 в електронному вигляді розмір  (3508*4961 px)

100 грн

З питань придбання звертатись на email: brestnat1175@gmail.com або через форму зворотнього зв'язку.

Постер для учителя, поздравление для учителя, открытка для учителя, открытка для преподавателя, поздравление для преподавателя, постер с днем Учителя, плакат для учителя, постер плакат для учителя, постер плакат для преподавателя, поздравление в прозе для учителя, заказать поздравление для учителя, заказать постер для учителя, заказать поздравление для преподавателя, заказать поздравление на День Учителя, подарок для учителя, подарок для преподавателя, Постер для Учителя Украины, поздравление с Днем Учителя в Украине, Постер для вчителя, поздоровлення для вчителя, листівка для вчителя, листівка для викладача, поздоровлення для викладача, постер з днем Вчителя, плакат для вчителя, постер плакат для вчителя, постер для викладача, поздоровлення в прозі для вчителя, замовити привітання для вчителя, замовити постер для вчителя, замовити привітання для викладача, замовити привітання на День Вчителя, подарунок для вчителя, подарунок для викладача, Постер для Вчителя України, поздоровлення з Днем Вчителя в Україні, постер для педагога, поздравление для педагога, плакат поздравление для педагога, постер поздравление для украинского педагога, постер для педагога, привітання для педагога, плакат привітання для педагога, постер привітання для українського педагога, постер для воспитателя, поздравление для воспитателя, постер с днем дошкольного работника, постер для вихователя, поздоровлення для вихователя, постер з днем дошкільного працівника, Постер вітання з Днем Вихователя

Немає коментарів:

Дописати коментар